Як легко допомогти котикам вирішити питання чутливого травлення

Як легко допомогти котикам вирішити питання чутливого травлення


Сьогодні хочемо підняти питання, яке зацікавить дуже багатьох власників котів – це чутливе травлення, адже чутливість є другою найбільш поширеною проблемою у котів. Такі продукти, як не якісне м’ясо та молочні продукти, стреси та інші чинники здатні викликати розлади шлунку та порушити травлення. Для того, щоб позбутися наслідків, які вплинули на стан шлунку вашого улюбленця вам потрібно підібрати повноцінний та збалансований раціон, який містить легкозасвоювані інгредієнти та єдине джерело тваринного білку.

Всім цим вимогам відповідає повнораціонний збалансований корм супер-преміум класу Advance Cat Salmon Sensitive, який спеціально розроблений для котів з чутливим травленням.

Якщо кіт або кішка стерилізована, найкраще підійде дієтичний корм - Advance Cat Sterilized Salmon Sensitive, який піклується про їх делікатне травлення і специфічні харчові потреби та контролює здоров’я кишечнику і вагу.

Чому обирають Advance Cat Salmon Sensitive:       

  • Основний інгредієнт корму - лосось , легкозасвоюваний дієтичний тваринний білок, який ідеально підходить для чутливого травлення.

  • Лосось і рис - джерело легкозасвоюваних білків І вуглеводів, які сприяють травленню.

  • Омега-3 і 6, біотин і цинк забезпечують здоров’я шкіри та блискучу шерсть.

  • Інулін і імуноглобулін сприяють здоровому травленню та здоров’ю кишечника.

·         Advance Cat Sterilized Salmon Sensitive – це низький вміст жиру і калорій, з ячменем та L-карнітином, що допомагає контролювати апетит і знижує масу жирової тканини.

Спробуйте новий чутливий Advance, щоб допомогти своїм котикам уникнути проблем з травленням, і вони віддячать вам своєю любов’ю та ніжністю.